alla hjärtans dag

Blundar i sängen och försöker erinnra mig vad jag gjorde förra alla hjärtans dag, det står blank still i mitt huvud. Året innan måste jag varit med Izabel, eller? Vet inte om det är sent på söndag, men min hjärna vill inte lyda mina befallningar. Jag ställer den en fråga, men får ingenting tillbaka. Räknar tillbaka på åren i mitt huvud.. Jajo, efter 5 minuters konsulterande med mitt alterego. Det här är då min andra Alla Hjärtans Dag som singel.

Det är inte så att jag brukar bli sentimental, eller nedslagen vid sådana kommersiella händelser, tvärtom. Handeln har skapat denna helg, för att den ligger perfekt mellan påsken och julen, allt för att hålla försäljningen uppe. It's a trick, it's always been. Men fortfarande betyder den här dagen mycket för många och det, mina vänner, kan man inte åsidose.

Jag har ett svagt minne, nu när vi jag ligger här och reflekterar över tillvaron, att förra alla hjärtans dag åt jag söndaglunch hos mamma och pappa. Drack ett par glas bra rödvin, en whiskey. Blev lite blarig, och skrev:

Morning has broken! Champagnefrukost med räktoasts som är formade som hjärtan. Sedan är det presentdags, smycken står för mitt hjärta till dig. Samt underbara 11 blodröda rosor (alla jämna tal står för vännskap). Sedan skulle det bli en lång myspromenad, helst i skog med ett skönt lugnt runtomkring.. [...] Och så skulle jag börjat på middagen, en fyrrättersmidedag. Förrätt, levermouse gjord på kycklinglever, bacon, lök, kapris, lite grädde som mixas ihop, detta serveras på en toast. Mellanrätt är kokta sparris med parmaskinka och balsamicoreduktion. Huvudrätt, entrecote med rostade rotfrukoter. Efterrätt är Bistro Sûds klassiker Gino, jordgubbar med vitchocklad - in i ugnen. Serveras med glass. Efter detta, en flaska champagne med massa prat, skratt och glittrande ögon.

 

till någon, spelar ingen roll vem det var till. Romantikern i mig talar. Det skulle jag fortfarande vilja göra.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0