nu ska vi lista mitt liv

jag har haft en väldigt framgångsrik vecka den senaste tiden, känner att jag behöver klargöra vad som har hänt.

- Pass. Jag gjorde ett nytt pass och legitmation i veckan. Jag påminner mest om en jugoslavisk bankrånare med för långt hår, som fått en smäll i nyllet. Utan att förstå varför ser det ut som att höger kindben är twice the size, som att jag hamstrat käk i halva mitt liv. Helt enkelt topp tio best-looking passfoton i världen. En fröjd för själen och ögat, som vår vänn Ranelid skulle säga. Jag lyckas med det förträffliga att missa öppettiden i fredags med 20 minuter, vilket kanske inte gör något då mitt gamla pass snoddes under helgen.

Vilket inleder passagen till nästa ämne

- Mobiltelefon och Taxi Sthlm. Tyckte Taxi Sthlm va ett av de bättre taxibolagen, tills att jag tappade min dyra HTC Desire i en sådan natten till söndagen. Taxichaffören bedyrar sin oskuld och säger att jag tappat den mellan taxin och hem, på fem meter det vill säga. Varpå jag känner att, jag ska fan sätta dit dig din jävla fitta. Och är det defakto så att jag misstagit mig och tappat telefonen i snön, så ber jag ödmjukast om ursäkt. men innan dess, i will fuckin' hunt you down.

- jag har köpt en julklapp som är oanvändbar. för att min vänn som hade min julklapp hos sig, helt sonika beslöt sig för att inte vara hemma. När vi hade kommit överens om något annat, vilket gjorde att min 'lilla-julafton' med familjen gick åt helvette. Och att jag var ett stort åtlöje, för att jag som enda medlem i släkten, _inte_ köpt en julklapp. Eller rimmat.

Apropå köpa, eller.. pengar

- jag sålde lite fonder. i onsdags, messi sa åt mig 'är det så smart och göra det på fyllan?'. Äsch sa jag och var övertygad om att jag gjort det tills pengarna inte kom in på kontot. Jag bestämde mig för att sticka in till en bank, och det visade sig att köpet inte gått igenom. När vi testade och sälja, fick hon felmeddelanden. Pengarna kommer således inte i tid tills att jag åker till Thailand på fredag.

Jag bryter snart, helt och hållet, ihop.

skimmer

Mannen tittar upp mot skyn och låter ett skimmer av fin snö beröra hans varma ansikte. Skimret smälter nästan i samma ögonblick som det träffar ansiktet och vinden blåser bort dropparna från hans anlete. Natten är tung, och stjärnorna ler mot honom. Grannen står och röker på balkongen brevid. Granen står snett mitt på bakgården. Ångesten är lika stark som gårdagen. Känslorna finns där, men antingen hålls de tillbaka eller så inbildar sig mannen.

Tänk om det här är en illusion, tänk om allting spricker. Vem står där och tar emot mig? Jag är stark, vem är stark nog för mig?

my favourite heart to break

i can count your tears just to stay around.

åh, vet inte vad som är med mig, åtaganden blir för mycket för mig. låter bloggen förfalla, fast passionen fortfarande finns kvar.

just idag vill jag bara vara sårbar, bryta ner mitt egna hjärta, låta spriten skölja bort mina brister. för just nu ser jag bara bristerna.

RSS 2.0