startar eget

Startar upp min egna rörelse nu, ett litet kräng och däng bolag som jag kan fakturera från och plocka upp lite extra kulor. Vilket egentligen kommer innebära att jag kommer att arbeta mer än jag gör nu, men det spelar ingen roll så länge cashen rullar in.

hulken

Ska iväg och gymma med Kristofer aka Disco-Christer aka Kristos, Sumpans Slinka. Slick RICK!

Någon måste ju ta över när inte jag bor kvar i Sumpan.

do me baby, like you've never done before


alla hjärtans dag

Blundar i sängen och försöker erinnra mig vad jag gjorde förra alla hjärtans dag, det står blank still i mitt huvud. Året innan måste jag varit med Izabel, eller? Vet inte om det är sent på söndag, men min hjärna vill inte lyda mina befallningar. Jag ställer den en fråga, men får ingenting tillbaka. Räknar tillbaka på åren i mitt huvud.. Jajo, efter 5 minuters konsulterande med mitt alterego. Det här är då min andra Alla Hjärtans Dag som singel.

Det är inte så att jag brukar bli sentimental, eller nedslagen vid sådana kommersiella händelser, tvärtom. Handeln har skapat denna helg, för att den ligger perfekt mellan påsken och julen, allt för att hålla försäljningen uppe. It's a trick, it's always been. Men fortfarande betyder den här dagen mycket för många och det, mina vänner, kan man inte åsidose.

Jag har ett svagt minne, nu när vi jag ligger här och reflekterar över tillvaron, att förra alla hjärtans dag åt jag söndaglunch hos mamma och pappa. Drack ett par glas bra rödvin, en whiskey. Blev lite blarig, och skrev:

Morning has broken! Champagnefrukost med räktoasts som är formade som hjärtan. Sedan är det presentdags, smycken står för mitt hjärta till dig. Samt underbara 11 blodröda rosor (alla jämna tal står för vännskap). Sedan skulle det bli en lång myspromenad, helst i skog med ett skönt lugnt runtomkring.. [...] Och så skulle jag börjat på middagen, en fyrrättersmidedag. Förrätt, levermouse gjord på kycklinglever, bacon, lök, kapris, lite grädde som mixas ihop, detta serveras på en toast. Mellanrätt är kokta sparris med parmaskinka och balsamicoreduktion. Huvudrätt, entrecote med rostade rotfrukoter. Efterrätt är Bistro Sûds klassiker Gino, jordgubbar med vitchocklad - in i ugnen. Serveras med glass. Efter detta, en flaska champagne med massa prat, skratt och glittrande ögon.

 

till någon, spelar ingen roll vem det var till. Romantikern i mig talar. Det skulle jag fortfarande vilja göra.


förvånad

Jag blir förvånad över att du visar så mycket av dig själv, exponerar dina handlingar till fullo. men egentligen vet man ingenting om dig, det är som att du är en själ som väntar på att den rätta ska upptäcka.

bag and tag.

drömmen..

Drömmen är nära, så gör mig till stjärna..

vänd dig om

- Matthias, ere något mellan dig och henne eller? orden kommer så oförberett, hann inte tänka efter. Skrattar lätt lite nervöst, drar händerna genom håret och ruskar om. - För hon ser väldigt svartsjuk ut nu. Självsäkra leendet spreds på läpparna, huvudet låg på sniskan, tog ett steg fram, såg lite extra intresserad ut gav en kram, en lätt puss på kinden..

Nu, vänd dig om. Ridån går upp, det är dags för encore.

RSS 2.0