tvådagars jobb
Satt och spikade en trerätters födelsedagsmiddag igår, bara så ni vet.
Förrätt: Parmessangratinerade Blåmusslor serveras med ett torrt österrikiskt vin
Huvudrätt: Hummerbisque med laxqueniller serveras med ett torrt franskt vin
Efterrätt: Blåbärscheesecake serveras med conjak
Jag lagar förrätten och huvudrätten, från (som man säger i kocktermer) scratch. Vilket också betyder att jag spenderar min fredagskväll, om jag inte gör det tidigare, med att göra en fiskbuljong. En väldigt fin en.
Förrätt: Parmessangratinerade Blåmusslor serveras med ett torrt österrikiskt vin
Huvudrätt: Hummerbisque med laxqueniller serveras med ett torrt franskt vin
Efterrätt: Blåbärscheesecake serveras med conjak
Jag lagar förrätten och huvudrätten, från (som man säger i kocktermer) scratch. Vilket också betyder att jag spenderar min fredagskväll, om jag inte gör det tidigare, med att göra en fiskbuljong. En väldigt fin en.
Kommentarer
Postat av: Jessica Anshagen
Gud vad du gör avancerade saker då, inte hört om köttbullar & makaroner? :S
;)
Postat av: Jessica Anshagen
Hm fyller du inte år på söndag?....
Postat av: C
SLUTA VA EN SÅN JÄÄÄVLA MATSNOBB!!! Det blir ju bara tramsigt ;) fråga vilken superkock som helst....
Tur att man gillar dig ändå..
Kram
Trackback