tvådagars jobb

Satt och spikade en trerätters födelsedagsmiddag igår, bara så ni vet.

Förrätt: Parmessangratinerade Blåmusslor serveras med ett torrt österrikiskt vin
Huvudrätt: Hummerbisque med laxqueniller serveras med ett torrt franskt vin
Efterrätt: Blåbärscheesecake serveras med conjak

Jag lagar förrätten och huvudrätten, från (som man säger i kocktermer) scratch. Vilket också betyder att jag spenderar min fredagskväll, om jag inte gör det tidigare, med att göra en fiskbuljong. En väldigt fin en.

Kommentarer
Postat av: Jessica Anshagen

Gud vad du gör avancerade saker då, inte hört om köttbullar & makaroner? :S



;)

2008-06-24 @ 09:59:39
URL: http://www.jessi.se
Postat av: Jessica Anshagen

Hm fyller du inte år på söndag?....

2008-06-25 @ 10:09:03
URL: http://www.jessi.se
Postat av: C

SLUTA VA EN SÅN JÄÄÄVLA MATSNOBB!!! Det blir ju bara tramsigt ;) fråga vilken superkock som helst....



Tur att man gillar dig ändå..

Kram

2008-06-25 @ 20:17:16
URL: http://lejoninnancarro.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0